Til fremme av idrett på et moderat sportslig nivå

Lilleborg Idrettsklubb

 Sesongen over på Frogner!

 

Gårsdagens avslutning på Frogner Stadion ble dramatisk. Bart kunstgress i ytre bane og ekstremt variabel iskvalitet gjorde utsiktene til en siste mil usikre. Etter befaring, ble det satt opp en provisorisk 333m bane på innsiden av gangbro og omkring 30 løpere tok sjansen og la i vei. De fleste kom seg trygt igjennom. For undertegnede endte det med stygt fall og ribbensbrudd. Vi takker uansett alle for entusiastisk oppslutning gjennom hele sesongen. Nesten 140 løpere var igjennom én eller flere mil. Vi krysser fingrene for bedre forhold neste sesong, og for et vakkert, nytt og stabilt Valle Hovin anlegg sesongen 2023-24. Her er samlet kilometeroversikt over LIK-Mil denne sesongen: Fellesstarter 2021-22

 

Bonus for de som ikke har fått nok:

01.04—02.04 Undergrundsskeiserøyrslemeisterskapen, Bjugn

Påmelding til PG via Facebook.

 

Historiens siste Vikenmesterskap?

Geithus IL-Skøyter med President Arne Borgersen i spissen la seg i selen og sørget for at rammene omkring årets Vikenmesterskap, All-Round ble de aller beste. Glimrende is-forhold, påskesol og pølser og vafler bidro til at 20 løpere med et smil om munnen fullførte sin store fir-kamp med tildels glimrende resultater. Litt vind på søndag satt nok sitt preg på noen av mil-løpene. Det ble uansett en rekke spennende oppgjør og til og med et par perser.

Her er de komplette resultatene:
Vikenmesterskapet 2022

 

Sesongrekord på Champagnemila!

Hele 41 løpere fullførte årets siste skøyteløp på Frogner Stadion i dag. Glimrende oppmøte og innsats med vinnertider helt ned mot Hjallis’ legendariske rekord fra 1952.  Vi ønsker alle våre milslukere og øvrige curling– og skøytevenner et riktig Godt Nytt År og takk for god oppslutning så langt denne sesongen.

Champagnemila - Resultater

 

Medistermarathon er tilbake 26.12!

Gnistrende flott vintervær og en frogner isflate dessverre under pari med sprekker og hull.  Etter litt hobbyreparasjon to vi allikevel sjansen på å sende feltet avgårde.  Det gikk greit med kun noen få fall og godt over 30  løpere i sving hvorav neste 20 fullførte helmarathon.
Medistermarathon Resultater

 

Mandagsmila—Start 21:00

Mandagsmila går som vanlig fra og med 3. januar på Frogner Stadion.

 

Tirsdagstiern’—Start 19:30

Tirsdagstiern’ går som vanlig fra og med 4. januar på

Risenga, Asker.

 

Silkemila—start 12:00

Silkemila går som vanlig fra og med 15. januar på Frogner Stadion. 

 

Langløp 2021/22

Langløps-appen vil bli oppdatert for denne sesongen også.  Følg med for mer informasjon.  Du registrerer selv dine løp, deltagelse og evt. slutt-tid i en app som er tilgjengelig her:
https://rsapp.knack.com/nsf-llu#llu-login/

 

 

Scan QR-koden for å vise appen på mobilen din:

 

 

*****

 

Følg elitelaget til LIK-Curling!

LIK stiller lag både i 2. og 3. divisjon denne sesongen.  Dessverre er alle kamper etter 02.11 utsatt og det er uvisst om sesongen kan ferdigspilles.

 

Følg LIK sine kamper her:
http://www.oack.no/serie/oppsett.php

http://www.oack.no/serie/tabell.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et solid startfelt på plass til sesongens første Silkemil.  22 løpere fristet muligheten.  Her er det plass til flere!

Vikenmesterskapet All-round

26.—27. februar 2022 —Geithus

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Mer enn 40 løpere tok nyttårsforsettene på forskudd og fullførte årets ultimate skøyteløp, Champagnemila i tildels fin stil.  Vi taker alle for en lovende sesong så langt og ønsker alle velkomne til et Godt Nytt År med både Mandagsmila, Tirsdagstiern’ og Silkemila