Til fremme av idrett på et moderat sportslig nivå

Lilleborg Idrettsklubb

LIK-Mesterskapet 2019

Stor takk til alle både deltagere, funksjonærer og publikum, for å ha bidratt til nok et gnistrende flott LIK-mesterskap med innlagt KM for senior og Veteran i Akershus og Oslo.  Komplette resultatlister finnes her:
Resultater LIK-Mesterskapet 2019

 

 

Champagnemila 2018

Godt og vel 40 løpere var med og rundet av skøyteåret 2018 med et meget sprekt milløp på morgenkvisten.  Vi i LIK takker alle for glimrende innsats så langt i sesongen, og ønsker velkommen til nye dyster allerede lørdag 5. januar på Frogner og tirsdag 8. januar på Valle. Resultater  Champagnemila 2018

 

 

50 løpere til start på årets Medistermarathon

Hele 27 løpere fullførte helmarathon under tildels glimrende skøyteforhold på Valle Hovin kunstisbane i dag.  Resultatene finner du her:  Medistermarathon 2018

 

 

*****

 

Silkemila x 40 lørdager kl. 11:00

På Frogner Stadion!

 

*****

 

Hurtigløp på Frogner 2018-19

Etter moden overveielse har bymiljøetaten funnet å kunne åpne Frogner Stadion for hurtigløp for hvermansen på følgende tider:

Mandag:    20:00—21:45

Onsdag:    20:00—21:45

Lørdag:     10:00—11:30

Søndag:    10:00—11:00

Det blir markert en 250m bane med kegler og merking i isen.  Vi oppfordrer til flittig bruk av de oppsatte is-tidene. 

- Frogner Stadion—nettsider

- Bymiljøetatens skøytekampanje

- Bymiljøetaten—informasjon om skøytebaner

 

*****

 

LIK-Mila 2018/19

LIK-Mila går med hopp og sprett på Valle hver tirsdag med start kl 20:30 med forbehold om at banen kan være stengt 1. juledag og 1. nyttårsdag.  Møt opp og test skøyteformen mens det fremdeles er is i Oslo!

 

LIK lanserer nytt langløp på lørdager—Bymiljømila Oslo Øst

I forbindelse med den midlertidige stengingen av Frogner Stadion for hurtigløp, har vi den glede å kunne invitere de som nå står opprådd for et adekvat langløpstilbud i helgen, til å delta i nyskapningen «Bymiljømila—Oslo Øst» på Valle Hovin.  I første omgang kjører vi løp lørdag 10.11 og lørdag 17.11. Start blir kl. 11:30.  OBS: 24.11 testet vi Frogner Stadions 250m bane kl 11:00.

 

 

Følg elitelaget til LIK-Curling!

Nok en gang stiller LIK med et toppet lag i divisjonsspillet i OACK.  Etter en meget spennende kamp i første serierunde, der klubben halte i land en knepen seier med avgjørelse i siste sten i 7. end, er kamp nr. 2 utsatt til januar, slik at tabellen fremdeles er helt åpen.  Følg LIK sine kamper her:
http://www.oack.no/serie/oppsett.php

http://www.oack.no/serie/tabell.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startfeltet på Silkemila—Oslo Vest ved sesongdebuten 23/11—Finte forhold på Frogner!

Solid startfelt på Medistermarathon også i år!

Fra Oscar Mathisen-dagen 2010

LIK Curling (blå stener) etter kampslutt - say no more!

Sesongens første LIK-Mil—spredt start og ingen tidtagning i kveld på grunn av Valle-bekken som går ganske stri tvers over banen rett før målpassering.  Allikevel; imponerende innsats av 45 løpere som fullførte med hopp og sprett nesten uten fall!

Et imponerende startfelt tirsdag 13.11 når LIK-Mila edition Hadeland gikk av stabelen på Jevnaker Stadion.  Hele 19 løpere stilte til start på kort varsel og ble møtt med nystekte vafler og nyvannet is og kort sagt glimrende forhold.   En stor takk til Jevnaker IF Skøyter som lot oss slippe til!