Til fremme av idrett på et moderat sportslig nivå

Lilleborg Idrettsklubb

LIK-Mesterskapet 2019

Da er det igjen klart for mesterskap på Valle Hovin «kunstis»bane.  Løpene går fredag den 22.02 og lørdag den 23.02 med bankett lørdag kveld.  Påmelding til Generalen innen 15.02.  Plakat

 

Champagnemila 2018

Godt og vel 40 løpere var med og rundet av skøyteåret 2018 med et meget sprekt milløp på morgenkvisten.  Vi i LIK takker alle for glimrende innsats så langt i sesongen, og ønsker velkommen til nye dyster allerede lørdag 5. januar på Frogner og tirsdag 8. januar på Valle. Resultater  Champagnemila 2018

 

 

50 løpere til start på årets Medistermarathon

Hele 27 løpere fullførte helmarathon under tildels glimrende skøyteforhold på Valle Hovin kunstisbane i dag.  Resultatene finner du her:  Medistermarathon 2018

 

 

*****

 

Silkemila x 40 lørdager kl. 11:00

På Frogner Stadion!

 

*****

 

Hurtigløp på Frogner 2018-19

Etter moden overveielse har bymiljøetaten funnet å kunne åpne Frogner Stadion for hurtigløp for hvermansen på følgende tider:

Mandag:    20:00—21:45

Onsdag:    20:00—21:45

Lørdag:     10:00—11:30

Søndag:    10:00—11:00

Det blir markert en 250m bane med kegler og merking i isen.  Vi oppfordrer til flittig bruk av de oppsatte is-tidene. 

- Frogner Stadion—nettsider

- Bymiljøetatens skøytekampanje

- Bymiljøetaten—informasjon om skøytebaner

 

*****

 

LIK-Mila 2018/19

LIK-Mila går med hopp og sprett på Valle hver tirsdag med start kl 20:30 med forbehold om at banen kan være stengt 1. juledag og 1. nyttårsdag.  Møt opp og test skøyteformen mens det fremdeles er is i Oslo!

 

LIK lanserer nytt langløp på lørdager—Bymiljømila Oslo Øst

I forbindelse med den midlertidige stengingen av Frogner Stadion for hurtigløp, har vi den glede å kunne invitere de som nå står opprådd for et adekvat langløpstilbud i helgen, til å delta i nyskapningen «Bymiljømila—Oslo Øst» på Valle Hovin.  I første omgang kjører vi løp lørdag 10.11 og lørdag 17.11. Start blir kl. 11:30.  OBS: 24.11 testet vi Frogner Stadions 250m bane kl 11:00.

 

 

Følg elitelaget til LIK-Curling!

Nok en gang stiller LIK med et toppet lag i divisjonsspillet i OACK.  Etter en meget spennende kamp i første serierunde, der klubben halte i land en knepen seier med avgjørelse i siste sten i 7. end, er kamp nr. 2 utsatt til januar, slik at tabellen fremdeles er helt åpen.  Følg LIK sine kamper her:
http://www.oack.no/serie/oppsett.php

http://www.oack.no/serie/tabell.php

 

 

Oslomesterskapet vel i havn!

Fine forhold med god vinterkulde, litt vind og gløtt av sol ga 20 personlige rekorder under mesterkapets andre dag. Resultater finner du her:
Resultater OM-2018 

 

Medistern’ vel i havn!

Trass i noe lurvete værforhold, så vi vel 32 løpere til start på årets Medistermarathon.  19 løpere fullførte den lengste distansen, godt anført av lokfører Askildsen som dro de siste hundre rundene.  Imponerende innsats, ikke minst med tanke på at det den siste halvtimen var antydning til skumtopper på bølgene og mao stort sett ganske fuktig på isen.

 

Årets siste skøyteløp

Store folkemengder var møtt opp på Valle Hovin i dag for å innlede feiringen av årets siste dag og inngangen til nok et nytt, flott skøyteår.  30 av de tilstedeværende unnet seg en vederkvegende titusenmeter på formiddagen og ble hedret med et glass fruktchampagne efter målgang.  Vi takker for en flott forsesong, og ønsker alle våre skøytevenner et

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startfeltet på Silkemila—Oslo Vest ved sesongdebuten 23/11—Finte forhold på Frogner!

Solid startfelt på Medistermarathon også i år!

Fra Oscar Mathisen-dagen 2010

LIK Curling (blå stener) etter kampslutt - say no more!

Sesongens første LIK-Mil—spredt start og ingen tidtagning i kveld på grunn av Valle-bekken som går ganske stri tvers over banen rett før målpassering.  Allikevel; imponerende innsats av 45 løpere som fullførte med hopp og sprett nesten uten fall!

Et imponerende startfelt tirsdag 13.11 når LIK-Mila edition Hadeland gikk av stabelen på Jevnaker Stadion.  Hele 19 løpere stilte til start på kort varsel og ble møtt med nystekte vafler og nyvannet is og kort sagt glimrende forhold.   En stor takk til Jevnaker IF Skøyter som lot oss slippe til!