Til fremme av idrett på et moderat sportslig nivå

Lilleborg Idrettsklubb

Vellykket førpremiære!

32 is-hungrige løpere fant veien ad kryptiske omveier til ”gode” gamle Valle Hovin.  Is var det, og ganske gode værforhold.  Chip-mester Pettern’ ledet an et entusiastisk felt som markerte starten på vinterens langløpssesong.  Lista ligger under LIK-Mila oppe til venstre.

 

Sesongåpning for øvrig:

Silkemila Oslo Vest Lørdag 4.11 kl 11:30 på Frogner Stadion

 

LIK-Mila offisiell åpning tirsdag 7.11 kl 20:30 på Valle

 

Fullstendig terminliste, langløp

 

Medistermarathon 2016

Midt blant anleggsmaskiner, jordhauger og gigantiske fremvoksende fotballbaner trosset omkring 50 løpere truende stormvær og stilte til start under årets Medistermarathon.  Litt oppgått is ble det etter hvert, men det må man regne med tatt i betraktning av at det i løpet av formiddagen ble tilbakelagt til sammen 4000 runder på Valle Hovins overraskende udmerkede is-parkett.  Feltet inneholdt stor spennvidde.  Raskest i år som i fjor, superjunior Allan Dahl Johansson på tiden 1:07:20.  Riktignok et par millisekunder bak fjorårets tid, men da var det nok vesentlig bedre forhold.  Litt vind og vær til tross, mange glade skøyteløpere vel i mål etter endt dyst.  Vi gratulerer!

 

P.S.  Det er en del navn som mangler på listen og vi ber alle sjekke at de er oppført med korrekt distanse og evt. Tid. Resultater: Medistermarathon 2016

 

Silkemila Oslo Vest 2016-2017

Hver lørdag med forbehold om Bandy-turneringer og annet skummelt.

 

Merk: Nyttårsaften 31.12.2016 går vi ”Champagnemila” på Valle Hovin.  Start kl 10:00 (banen åpner kl. 09:00)

 

Oscar Mathisen-dagen 2017

LIK vil tradisjonen tro markere Oscar Mathisen-dagen 18.01.2017 med en enkelt seremoni med bekransning av statuen på Oscar Mathisens Plass (Hjørnet Middelthunsgate/Kirkeveien).  Seremonien vil finne sted kl 19:00 og det vil bli en enkel mottagelse med et svakt sosialt tilsnitt rett i efterkant.  Arrangementet er åpent for hurtigløpsentusiaster og vennligsinnede gjester.  

 

 

Oslo kommune promoterer langløp på skøyter!

Her for et par uker siden fikk vi besøk av to hyggelige herrer som presenterte seg som representanter for skøytegruppa i Bymiljøetaten.  De ønsket å lage noen representative still-bilder og en liten film-snutt for å promotere skøyteaktivitet på byens skøytebaner i romjula.  Lite ante vi at de ville vise Ivan i helfigur på 20-bussen, dog—klassisk Peder Østlund positur og antrekk lar seg høre.  Vi er stolte!

Her er link til presentasjonen på Bymiljøetatens nettvegg:

- Bymiljøetatens skøytekampanje

- Bymiljøetaten—informasjon om skøytebaner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startfeltet på Silkemila—Oslo Vest ved sesongdebuten 23/11—Finte forhold på Frogner!

Solid startfelt på Medistermarathon også i år!

Fra Oscar Mathisen-dagen 2010

Halloween-mila—første gang på 20 år Valle åpner i oktober!